Hem / Nyheter / The Last Ship säsong 2 premiär
The Last Ship säsong 2 på TNT

The Last Ship säsong 2 premiär

Vi fick precis veta att den otroligt populära post-apokalyptiska (yes! mer sånt) kommer att visas på TNT den 24:e September klockan 21:55. Och jag kan också lugnt meddela att TNT redan har beställt en säsong 3 av The Last Ship och som kommer att ha premiär någon gång under 2016. Så mer isolerat post-apokalyps under 2016!

Såhär skriver TNT själva om serien, om ni inte redan är hooked.

Exekutiv producent för The Last Ship är blockbuster-filmskaparen Michael Bay. Serien handlar om en pandemi som nästintill förgör jordens befolkning. Den amerikanska flottans fartyg U.S.S. Nathan James har klarat sig undan tragedin, på grund av sin position ute till havs. Därmed tvingas Kapten Chandler och skeppets övriga besättning att möta en ny verklighet, i en värld med mycket få överlevande.

I säsong 2 har besättningens paleomicrobiologist Dr. Rachel Scott (Mitra) börjat utveckla ett botemedel. De har återvänt till amerikansk mark, men återkomsten möter motstånd från en ny världsordning ledd av Amy Granderson. För att göra saken värre ställs nu besättningen inför en ny fiende – ”De immuna”, en grupp naturligt immuna överlevande som är fast inställda på att ta över världen.

Här kan ni också se en rykande färsk trailer för säsong 2

2 Kommentarer

Kul att du gillar sidan.. Quantico verkar helt klart lovande.. och Mr.Robot.. ja vad ska jag säga 🙂 Den är ju sådär superbra som är svårt att beskriva. Många som frågar mig om tips och när jag ger Mr.Robot och följdfrågan blir: Kan du beskriva lite om den…. då blir det svårt 🙂 En av dom få serierna som man måste se för att kunna förstå

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>