Hem / Nyheter / Game of Thrones säsong 6 trailer
Game of Thrones Season 6

Game of Thrones säsong 6 trailer

Kommer ni ihåg vad jag skrev om sista avsnittet på säsong 5 av Game of Thrones? Om inte kolla in här: https://www.tvserieguiden.se/2015/06/game-of-thrones-sasong-5-avsnitt-10-spoilers-varning/ och har ni som jag gått och funderat på vad som egentligen hände med Jon Snow? Ska inte säga att den helt nysläppta trailern för säsong 6 av Game of Thrones bekräftar det jag skrev, men nog är det så att Game of Thrones inte kan få nog av Jon Snow…. inte vi heller

“We watch, we listen and we remember”

Utan tvekan är ju i alla fall att vi kommer att få se mer av Jon Snow när säsong 6 drar igång igen i April och jag måste säga att även denna trailer har lika hög pepp-faktor som tidigare säsonger. Allt avslutas med att vi får se Bran Stark och sen orden… “They have no idea what’s going to happen” och peppen är på högvarv redan 🙂 Och för första gången tar nu serien en egen väg mot hur böckerna utspelar sig. Game of Thrones återkommer i April

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>