Hem / Nya TV-serier / HBO:s “True Detective: Night Country” lockar med iskallt mysterium och stjärnspäckad rollista
True Detective: Night Country | HBO Max

HBO:s “True Detective: Night Country” lockar med iskallt mysterium och stjärnspäckad rollista

Säsong 4 av HBO:s hyllade serie “True Detective” har äntligen fått sitt premiärdatum. Med namnet “True Detective: Night Country” kommer säsongen att streamas från den 15 januari på HBO Max.

En av seriens stora överraskningar är att Jodie Foster, förutom att spela huvudrollen som detektiven Liz Danvers, även tjänstgör som exekutiv producent. Hon delar skärmen med Kali Reis som porträtterar detektiven Evangeline Navarro. Serien beskrivs som en intensiv färd genom mörka gåtor i Ennis, Alaska, där åtta män från Tsalal Arctic Research Station försvinner utan spår. För att lösa detta mysterium måste detektiverna inte bara kämpa med fallet utan även med de mörka demoner de själva bär på.

Issa López har en trippelroll för denna säsong, tjänstgörande som showrunner, manusförfattare och regissör. Rollbesättningen förstärks av talanger som Finn Bennett, Fiona Shaw, Christopher Eccleston, Isabella Star LaBlanc och John Hawkes. Gästskådespelarna inkluderar Anna Lambe, Aka Niviâna, June Thiele, Diane Benson och Joel D. Montgrand.

HBO har också släppt en ny teaser för serien, som ger tittarna en snabb titt på vad som komma skall.

Med Jodie Foster som exekutiv producent är hon i gott sällskap. Bland andra exekutiva producenter finner vi Mari Jo Winkler, Barry Jenkins, Adele Romanski och Mark Ceryak för Pastel. Dessutom ingår namn som Chris Mundy, Alan Page Arriaga, Steve Golin, Richard Brown, och de välkända namnen Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Cary Joji Fukunaga och Nic Pizzolatto – som är skaparen av “True Detective”. Det bör noteras att McConaughey, Harrelson och Fukunaga alla var en del av seriens första säsong.

För att säkerställa autenticitet angående Alaska Native-kulturen som framställs i serien har Princess Daazhraii Johnson och Cathy Tagnak Rexford lett ett Iñupiaq rådgivningsråd.

På återseende i mörkret

När det eviga mörkret av Alaskas vinter faller är det inte bara detektiverna som söker svar. Vi som tittare kommer också att dras in i den iskalla världen av mysterier och spänning. Säkerställ att du inte missar denna spännande upplaga av “True Detective” på HBO Max den 15 januari.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>