Hem / TV-serier / Arrow
Arrow

Arrow(2012)

Arrow är en action-dramaserie , som är skapad av Greg Berlanti , Marc Guggenheim och Andrew Kreisberg för CW , och som har Stephen Amell i huvudrollen som Oliver Queen/ Green Arrow.

Multi Miljardär Oliver Queen ( Stephen Amell ) återvänder till samhället efter att ha varit instängd på en öde ö i fem år till följd av en båtolycka där han var den enda överlevande, där både pappa och flickvän var bland dem som dog. Strax innan hans far dog, bad han Oliver att rätta till alla misstag han gjorde i sin verksamheten och bringa rättvisa till sin stad. Han bestämmer sig för att skapa ett alter ego, på dagen är han en miljardär/playboy, medans under natten är han den ökända Green Arrow, som bekämpar brottslighet och att skipa rättvisa i samhället.

Oliver har dock gott om personliga problem, för alla är inte glada att han är hemma. Flickvännen som dog var i själva verket syster till hans ex, advokaten Laurel Lance ( Katie Cassidy ), som nu är arg på honom för allt han har gjort. Även hennes mor och syster har blandade känslor till hans hemkomst. Det gör det inte bättre att pappan till Laurel, som är polis, är fast besluten att fånga och arrestera Green Arrow.

Playtjänster - streama direkt