Hem / Nya TV-serier / TV-serie baserad på filmen Ghost
Ghost

TV-serie baserad på filmen Ghost

Paramount håller just nu på att utveckla en TV-serie baserad på filmen Ghost, den stora filmsuccén från 1990 med Patrick Swayze och Demi Moore.

Akiva Goldsman ska skriva manus, även känd för Fringe och filmen A Beautiful Mind och producent är Jeff Pinkner, känd för bl.a. Fringe, Alias och Lost.

Paramounts TV president Amy Powell säger:

“Vi är mycket glada att samarbeta med Akiva och Jeff, två mycket kreativa och stora talanger, med att göra en TV-serie baserad på denna klassiska film”.

För dem som inte minns handlar Ghost om Sam Wheat, spelad av Patrick Swayze som dör och kommer tillbaks som ett spöke. Han tar hjälp av mediet Oda Mae Brown, spelad av Whoopi Goldberg för att hjälpa honom lösa mordet på sig själv och för att återförenas med sin enda sanna kärlek, Molly spelad av Demi Moore. Filmen vann två Oscars, en till Whoopi Goldberg för bästa kvinnliga biroll, och en för bästa manus.

Det finns inga uppgifter på när serien kommer ha premiär.

Här den klassiska scenen och låten från filmen:

Via tvrage.com

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>