Hem / Nyheter / 3 till säsonger av The Big Bang Theory
3 till sasonger med big Bang Theory

3 till säsonger av The Big Bang Theory

Glada nyheter för alla er The Big Bang Theory -fans, CBS har beslutat att beställa 3 till säsonger av komedi-succén. Frågan är väl om serien håller för 3 säsonger till? Jag är den första som hoppas det, men jag tycker det normalt sett är ung. är som komedi-serier går och blir lite sämre för att sedan köras en säsong för mycket. Men som sagt var, jag hoppas innerligt att det inte blir så med The Big Bang Theory, det har varit en kär vän under lång tid. Så här skriver CBS om sitt beslut:

“Comedy is a big part of our schedule, and The Big Bang Theory is the biggest comedy force on television,” CBS Entertainment chair Nina Tassler said in a statement. “This multi-year deal further strengthens our network’s position for future seasons and marks another chapter in the great partnership CBS enjoys with Warner Bros. Television for delivering audiences the best in comedy. We’re proud to work with and showcase the incredible talents of Chuck Lorre, Steve Molaro and this amazing cast every week.”

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>