Hem / Nya TV-serier / Into the Badlands – ny kampsportsserie från AMC
Into the Badlands

Into the Badlands – ny kampsportsserie från AMC

Efter succéer som The Walking Dead, Breaking Bad, Better Call Saul,  Mad Men och kommande Humans har AMC nu ytterligare en originalserie på gång. Denna gång handlar det om en kampsportsserien “Into the Badlands”.

Serien handlar om en stor krigare, en ung pojke och deras resa genom genom farliga trakter kontrollerade lokala feodalherrar i sökandet efter upplysning. Handlingen är till viss del baserad på den kinesiska historien “Journey to the West“.

I rollerna hittar vi bland annat Daniel Wu (Europa Report, City of Glass), Emily Beecham (28 Weeks Later, The Village), Sarah Bolger (The Tudors, In America) och Oliver Stark (The Adventurer: The Curse of the Midas Box, My Hero). Bakom serien Al Gough och Miles Millar (Shanghai Noon, Smallville).

Serien kommer att ha premiär på AMC under hösten 2015.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>