Hem / Nya TV-serier / Codes of Conduct – ny serie från HBO
HBO Nordic

Codes of Conduct – ny serie från HBO

Under 2013 annonserade HBO att Steve McQueen skulle producera ett pilotavsnitt till en ny tv-serie vid namn Codes of Conduct. Regissören Steve McQueen, ej att förväxla med skådespelaren som är känd från filmer som Bullit, ligger bland annat bakom flerfaldigt Oscarsbelönade 12 years a slave. Tillsammans med ett antal välkända namn ska han både producera och regissera tv-serien. I teamet hittar du bland annat producenter från filmer som The Kings Speech, World War Z samt tv-serien The Newsroom. HBO blev tydligen imponerade av pilotavsnittet eftersom det annonserats att ytterligare 6 avsnitt har beställts. HBO är kända för att producera tv-serier av högsta kvalitet. Några av de originalserier som kommer från HBO är Game of Thrones, True Detective samt klassiker som Band of Brothers och The Wire. En tv-serie med regissören Steve McQueen vid rodret och dessutom med uppbackning från HBO verkligen något att se fram emot.

Codes of Conduct beskrivs som en provokativ dramaserie som utspelar sig i staden New York. En ung afroamerikansk man lyckas ta sig in hos den rika eliten i Manhattan. Serien följer hans resa och upplevelser i en stad där makt och pengar betyder mycket. I rollen som Beverly Snow, huvudpersonen vars ambition och karisma har tagit honom till de sociala cirklarna i finrummen, hittar du okände Devon Terrell. Skådespelaren har fått massor av beröm från Steve McQueen som säger att han blev överraskad av Devon Terrels talang. Från en regissör som bland annat arbetat med ett antal Oscarsvinnande skådespelare så är det en stark komplimang.

Förutom Devon Terrell så har även skådespelaren Paul Dana samt skådespelerskorna Helena Bonham Carter och Rebecka Hall roller i Codes of Conduct. Än så länge har inga andra namn annonserats. Codes of Conduct kommer förmodligen att ha premiär i USA under sommaren, 2015. Förhoppningsvis kommer vi även att kunna streama serien ungefär samtidigt via HBO Nordic.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>