Hem / Nya TV-serier / Warner Bros. Discovery avslöjar sina planer för 2024
Warner Bros. Discovery logo

Warner Bros. Discovery avslöjar sina planer för 2024

Idag Warner Bros. Discovery ett antal nyheter och höjdpunkter för det kommande året, 2024. Med en stark kombination av inhemskt och internationellt innehåll samt en ny streamingtjänst på horisonten, verkar det som om Warner Bros. Discovery är inställda på att erbjuda en ny nivå av underhållning för den svenska publiken.

Warner Bros. Discoverys resa började för 1,5 år sedan med sammanslagningen av de anrika globala medieföretagen Discovery Networks och Warner Media. I dag representerar de ett ledande globalt medie- och underhållningsföretag med en av de mest differentierade och kompletta portföljerna av innehåll inom områden som film, tv, streaming och spel.

Året 2024 ser ut att vara ett spännande år för den svenska publiken, med Warner Bros. Discovery som presenterar kvalitetsunderhållning såsom “Renoveringsdrömmar med Anders Öfvergård”, nya säsonger av svenska tittarfavoriter såsom “Över Atlanten” och “Wahlgrens värld” på Kanal 5, samt stora internationella serier som “House Of The Dragon” och “True Detective: Night Country“. På biofronten nämns bland annat filmer som “Dune: Part Two”, Beetlejuice 2″, “Furiosa” samt “Lord of the Rings, The War of Rohirrim”.

Men det mest framträdande steget tas under våren då Warner Bros. Discovery lanserar den nya streamingtjänsten Max i Sverige och Norden. Denna tjänst kommer att ersätta HBO Max och kommer att innehålla lokala favoriter från discovery+ och internationella succéer från den tidigare HBO Max-tjänsten, samt storfilmer, barninnehåll från Cartoon Network och Looney Tunes. Max kommer också att bjuda på hundratals timmar av direktsänd sport, inklusive Allsvenskan och omfattande sändningar från Olympiska spelen i Paris 2024. Fler detaljer kring Max, inklusive paketering och prissättning, kommer att presenteras närmare lanseringen. Det är känt att ett av paketen kommer att innebära reklamvisning.

Mångfalden av högkvalitativt och spännande innehåll på alla våra plattformar visar verkligen bredden och styrkan hos Warner Bros. Discovery. Våren kommer att bli oerhört spännande, med allt det vi fått se här idag tillsammans med lanseringen av vår premium-streamingtjänst Max. Genom att samla vår bredd av genrer och innehållskategorier kommer Max bli banbrytande i Norden och den främsta plattformen för kvalitetsunderhållning, säger Christina Sulebakk, Managing Director, Warner Bros. Discovery Nordics.

Serienyheter på Max under 2024

Under 2024 kommer Warner Bros. Discoverys streamingtjänst, Max, att lansera ett antal nya och återkommande serier. Här är en överblick över några av de serier som kommer att sändas på tjänsten under året:

True Detective: Night Country

True Detective: Night Country

I Ennis, Alaska, försvinner åtta män från Tsalal Arctic Research Station under en lång vinternatt. Detektiverna Liz Danvers (Jodie Foster) och Evangeline Navarro (Kali Reis) får i uppdrag att lösa mysteriet, vilket leder dem till att konfrontera sina egna inre demoner och de sanningar som gömmer sig under den arktiska isen.
Premiär 15 januari.

The Sympathizer

The Sympathizer

Baserad på Viet Thanh Nguyens Pulitzer-prisbelönta roman, handlar “The Sympathizer” om en halvfransk, halvvietnamesisk kommunistspion under Vietnamkrigets sista dagar och hans liv efter kriget i USA. I serien ser vi Robert Downey Jr. i huvudrollen.
Släpps under 2024.

The Regime

The Regime

Serien skildrar livet inom en auktoritär regim, där allt börjar falla isär. Kate Winslet, Andrea Riseborough, Matthias Schoenaerts och Hugh Grant är några av skådespelarna som medverkar.
Släpps under 2024.

House of the Dragon

Den andra säsongen av “House of the Dragon” fortsätter att utforska maktkampen inom en kunglig familj som står inför ett inbördeskrig. Emma D’Arcy och Olivia Cooke är några av de medverkande skådespelarna.
Säsong 2 släpps under 2024.

Spökjakt

Spökjakt

Joakim och Jonna Lundell m.fl. återvänder för en ny säsong där de besöker och utforskar hemsökta platser.
Säsong 6, släpps under 2024.

Naked Attraction

Naked Attraction Sverige

Ett dejtingprogram där allt börjar med den nakna sanningen, med Sofia Wistam som programledare.
Säsong 2, premiär 2024.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>