Hem / Supercut / Alla drinkar i Mad Men på 5 minuter

Alla drinkar i Mad Men på 5 minuter

Att det dricks en hel del alkoholhaltiga drycker i Mad Men är nog ingen nyhet för dom som följt serien. Men vad skulle hända om man helt enkelt gjorde en supercut på bara sekvenserna där någon dricker? Någon tog sig tid att gå igenom alla avsnitt och klippa ut just bara dom sekvenserna och det blev till en 5 minuter lång kavalkad i drickande. Någon gång funderade jag på att köra en drink-along-mad-men-maraton… men se filmen så förstår ni att det skulle bli en lite väl rolig kväll 🙂

Läs mer om

,

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>