Hem / Rykten / Chevy Chase använder N-ordet på inspelningen av Community

Chevy Chase använder N-ordet på inspelningen av Community

Chevy Chase karaktär Pierce Hawthrone är en viktig del av Community och alla som följer serien vet ju att han har en förmåga att säga den ena efter andra racistiska kommentaren. Och nu när produktionen för säsong 4 är igång blev det helt enkelt för mycket för Chevy Chase som blev arg och skrek N-ordet runt hela inspelningsområdet och poängterade vad Pierce skulle säga härnäst. Tydligen är Chase mer och mer irriterad över Pierce och hans unika sätt att uttrycka rasism.

Det här är inte första gången Chase har åsikter med Community’s kreativa riktning. Vi får hoppas att Chase hittar en gemensam plattform för framtiden med  David Guarascio och  Moses Port som är dom nya exekutiva producenterna för Community.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>