Hem / Gränslandet / E.T 30 års jubileum

E.T 30 års jubileum

Ok det här kanske inte är direkt jättekopplat till Tv-serier, men när Universal Pictures bjuder in till “En Extra Terrestrial Halloween” går det varken att undvika att gå eller att inte skriva om det.

Dom visade den nyrestaurerade versionen på storduk för att fira att E.T fyller 30 år. Allt gick av stapeln på Bio Rio som ligger på Söder i Stockholm och det var första gången jag var där och det visade sig kanske inte vara så mycket av multiplex-kvalitén men det kompenserade den med mysig atmosfär.

Så klart kostade biljetten 25 kronor som den gjorde när filmen hade premiär 1982. När man kom in fick man varsin E.T mask och en påse Reese’s Pieces godis som jag inte gjorde annat än tog emot och satte mig ned. Är det något jag älskar så är det när folk tänkt på detaljer och små nördiga referenser, men kommer till det senare.

Det blev lite utlottning och utklädda och barn fick lite små E.T dockor och iPhone skal. Sen satte det igång och redan i början av filmen när jag sitter och äter mina Reese’s Pices(som förövrigt är sjukt goda) så slår det mig, det är ju samma godis som Elliot lägger ut till E.T, STOR eloge till Universal’s personal, det gjorde liksom pricken över i’et.

Filmen var ju som sagt var svår att inte gråta en skvätt till och jag ser fram emot BlueRay skivan som släpps idag som jag förstod det, med samma restaurerade version.

Här är lite Bilder:

ET Läsk, hoppas den inte är från 1982ET Poster ifrån JubileumetViktigaste gästen på filmen

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>