Hem / Prylar / Sony 3D Head Mounted Display

Sony 3D Head Mounted Display

Kommer ni ihåg när Virtual Reality var det stora som skulle hända? Jag testade själv en av dom första maskinerna som utvecklades då och kände mig delvis lite blåst på konfekten när grafiken hade mycket att önska. Men ändå kände jag att det här var början på något riktigt stort som skulle förändra hur vi upplevde media. Men tiden gick, tekniken verkade sakta ned till snigelhastighet för att till slut i princip avstanna. Det gjordes ett par fåniga försök att göra någon form av VR-tv-glasögon som jag testade och blev om ännu mindre imponerade av än mitt första möte med VR.

Nu hade jag nästan gett upp… och så dyker SONY 3D HEAD MOUNTED DISPLAY upp på kartan. Äntligen verkade kvalitén ha kommit ikapp, fortfarande långt ifrån en total VR-upplevlse. Via två stycken HD OLED skärmar får du in princip en heltäckande bild och med dom integrerade 5.1 surround högtalarna får du en i det hela komplett upplevelse. Du kopplar in valfri media via HDMI så du kan koppla in dator, PS3 eller iPad för den delen.

Tyvärr finns den inte för försäljning än och inget pris, men såfort vi får tag på en gör vi en recension.

Läs mer om dom här: http://www.sony.co.uk/hub/personal-3d-viewer

Läs mer om

, , ,

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>