Hem / Rykten / Zach Braff är på gång med en ny serie

Zach Braff är på gång med en ny serie

Zach Braff som utan tvekan är mest känd för sin roll som J.D i komediserien Scrubs är nu på gång med en ny serie ifrån ABC Network. Den här gången är det dock inte som skådespelare utan som manusförfattare, regissör och producent av serien. Serien är tänkt att heta Garage Bar och ska handla om ett kompisgäng och hur deras liv förändras när en av dom blir en popstjärna. Serien är tänkt att börja produceras 2013 men ska passera testpublik först som får avgöra om den håller eller inte

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>