Hem / Gränslandet / All Star Celebrity Bowling med Team The Walking Dead

All Star Celebrity Bowling med Team The Walking Dead

Finns det något som är svårare än att överleva en zombie-apokalyps? Tja det skulle vara att överleva en match mot Team Nerdist i en bowling-match. I det här avsnittet av All Star Celebrity Bowling möter Team Nerdist cast och crew från AMC’s The Walking Dead. I Team Walking Dead ser vi: Robert Kirkman som är Creator/Executive Producer för serien(men det visste ni ju såklart), Steven Yeun som spelar Glenn, Lauren Cohan som spelar Maggie, Scott Wilson som spelar Hershel

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>