Hem / Gränslandet / All Star Celebrity Bowling med Team Mythbusters

All Star Celebrity Bowling med Team Mythbusters

Kan du på vetenskaplig väg garantera en vinst i bowling? Om några kan det så lär det vara Team Mythbusters. I det här avsnittet av All Star Celebrity Bowling möter Team Nerdist det alltid så utmanande laget ifrån Mythbusters (lite besviken att Buster inte fick vara med).

I Team Mythbuster hittar vi: Tory Belleci som ”Li’l Wolverine”, Kari Byron som Dynamo, Grant Imahara som Possibly Cyborg och sist men inte minst Adam Savage som Mad Genius. Och Team Mythbusters slåss för sitt välgörande ändamål ”Habitat for Humanity of Greater San Francisco

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>