Hem / Visste du att... / Visste du att… The Simpsons

Visste du att… The Simpsons

Jag lovar att inte bli långrandig, Jag lovar att inte bli långrandig, Jag lovar att inte bli långrandig, Jag lovar att inte bli långrandig, Jag lovar att inte bli långrandig, Jag lovar att inte bli långrandig, Jag lovar att inte bli långrandig, Jag lovar att inte bli långrandig, Jag lovar att inte bli långrandig….. Men 10 roliga fakta hinner vi i alla fall med..

  1. Det är den längsta komedi-serien någonsin i USAs Tv-historia
  2. Nancy Cartwright, som bla. gör rösten åt Bart gjorde först audition för rollen som Lisa
  3. Barts första ord var “Ay Caramba!”, Lisas första ord var “Bart” och Maggie’s var “Daddy”
  4. I ett avsnitt avslöjar Principal Skinner att hans fångnummer när han var i Vietnam var 24601, det är samma nummer som Hank Jennings har i Twin Peaks och Jean Valjean i Les misérables. Senare har även Sideshow Bob samma fångnummer när han Selma brevväxlar
  5. Den franska versionen av Simpsons har dom översatt “D’oh” till “T’oh”
  6. Mottot för The Springfield Penitentiary är “If you commited murder, you’d be home by now!”
  7. Comic Book Guy’s riktiga namn är Jeff Albertson
  8. En av Cletus barn heter Crystal Meth
  9. Milhouse andranamn är Mussolini
  10. Mayor Quimby är baserad på John F. Kennedy

Läs mer om

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>