Hem / Gränslandet / All Star Celebrity Bowling med Team Breaking Bad

All Star Celebrity Bowling med Team Breaking Bad

Finns det något som Walter White inte klarar av? Tillsammans med sin parhäst Jesse Pinkman är dom väl ändå oslagbara? I det här avsnittet av All Star Celebrity Bowling möter Team Nerdist det alltid så kemiskt potenta Team Breaking Bad.

Vad inte Team Nerdist visste var att stora delar av cast och crew från Breaking Bad har en stående Bowling-turnering, så om någon All Star Celebrity Bowling har varit extra svår är det denna. I Team Breaking Bad ser vi: Bryan Cranston som spelar Walter White, Betsy Brandt som spelar Marie Schrader, RJ Mitte som spelar Walter White, Jr., Aaron Paul som spelar Jesse Pinkman. Och den här gången har laget valt att stödja National Center for Missing and Exploited Children

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>