Hem / Humor / Barney Stinsons stil genom alla säsongerna av How I met your mother
how I Met Your Mother infographics

Barney Stinsons stil genom alla säsongerna av How I met your mother

Vi fick ett mail på morgonen ifrån gänget på STYLIGHT.se som är ett modecommunity. Kanske inte så normalt att våra världar möts, men den här gången så kunde våra olika världar inte mötas på ett bättre sätt.

Dom berättade att dom de senaste dagarna sett igenom alla How I met your mother avsnitt för att fira att serien går in i sin sista säsong. Men det var inte därför dom hörde av sig, utan dom har gått ett par steg längre och satt ihop en infografik kring Barney Stinsons legendariska stil genom alla säsongerna. Förutom att det är kul och intressant så är den otroligt fint gjord rent designmässigt och ett måste för alla HIMYM-fans.

Gå in och kika på den här: http://www.stylight.se/Love/Barney-Stinson/

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>