Hem / Gränslandet / Kändisar reagerar på Game of Thrones avsnitt 2 i säsong 4
Game Of Thrones season4 episode2 spoiler

Kändisar reagerar på Game of Thrones avsnitt 2 i säsong 4

Ok, jag börjar med att varna att om ni inte hunnit se i kapp fram tills avsnitt 2 på säsong 4 av Game of  Thrones så rekommenderar jag er att sluta läsa här och nu.  Men ni som har sett det förstår ju att reaktionerna blev en aningen starka efter avsnittet och Mashable har sammanställt en del roliga kommentarer ifrån kändisars twitterflöden. Se reaktionerna här: http://mashable.com/2014/04/13/game-of-thrones-purple-wedding-tweets/

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>