Hem / Humor / 7 Fakta om Seinfeld du förmodligen inte visste
7 Things You Did Not Know About Seinfeld

7 Fakta om Seinfeld du förmodligen inte visste

En av mina absoluta favoritserier i alla kategorier är Seinfeld. Det är också en serie som jag tycker åldrats med värdighet och aldrig känns trött och gammal, trots att den  har väldigt många år på nacken. Nuförtiden är det väldigt sällan man stöter på något om Seinfeld förutom ibland när man hör något av skådespelarna, men så sprang jag på den här roliga filmen med 7 fakta som man förmodligen inte visste om Seinfeld. Jag visste om 2 men resten var helt nya för mig. Så sätt er bekvämt och låt nostalgin skölja över er, här kommer 7 fakta om Seinfeld du förmodligen inte visste om:

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>