Hem / Rykten / Lost – så många frågor och så få svar

Lost – så många frågor och så få svar

Få tv-serier har jag varit så sugen på att fortsätta se som Lost. Jag har definitivt haft mina höga toppar som djupa dalar med Lost, det är nästan lite hat-kärleksförhållande till serien, men även om många har haft åsikter på slutet så är jag ändå överlag nöjd med den resan som JJ Abrams bjöd in till. Men nu är serien sedan länge avslutad och sakta men säkert började jag lägga serien bakom mig som ett varmt sommarminne, men så sprang jag på den här videon. Den går igenom dom väldigt många obesvarade frågorna som Lost lämnat öppna, många av dom är ganska irriterande och nästan så man funderar på om dom haft hål i sin produktion ifrån början.

Som sagt var.. ett hat/kärlek förhållande. Jag kan inte annat än avsluta med att säga att jag ändå älskar serien 🙂

Se själva nedan och ja, det är spoilers rakt igenom hela filmen, så har ni inte sett serien SE DEN NU!

Läs mer om

,

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>