Hem / Trender / Seriemördare en het trend inom serier
Seriemord

Seriemördare en het trend inom serier

Seriemördare är en het trend på TV dessa dagar, där serier som Dexter, The Following, Bates Motel och Hannibal placerar mördaren i huvudrollen. För närvarande finns det 20 serier som kretsar kring seriemördare, varav sju hade premiär i början av 2013 (i USA).

Hollywood är inte bara besatt av att göra TV-serier om seriemördare, utan glorifierar dem även som “good guys”. Som t.ex. allas favorit seriemördaren Dexter, den blodstänkte patologen från TV-kanalen Showtime. Han har dödat 123 människor de senaste 7 säsongerna, där han skär upp halsar, halshugger, sågar itu, slår ihjäl eller brutalt mördar någon på annat sätt.

Via: NewsBusters

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>