Hem / Prylar / Sony 4K Ultra Short Throw Projector
Sony 4K Ultra Short Throw Projector

Sony 4K Ultra Short Throw Projector

Än har inte nyheten att Netflix ska börja satsa på att köra delar av sitt sortiment i 4K upplösning (se vår tidigare artikel här: “netflix-streamar-house-of-cards-i-4k-till-smart-tv”) så började ju sökandet vad nästa tv skulle bli. Jag har alltid haft en lite förkärlek till projektorer, men aldrig själv kommit till skott och köpa en själv. Mitt största problem har alltid varit att det känts så omständigt att behöva ett avlångt rum för att det ska funka bra och ge en tillräckligt stor bild, men någon ingenjör i något hemlig lab djupt inne hos Sony verkar ha lyssnat på mig och nu kommer Sony att släppa en 4K projektor som du helt enkelt placerar närmast väggen och sedan projicerar den ovanför den. Så vad väntar jag på? Tja priset lär landa någonstans kring 30,000$-40,000$ så jag får nog ta och vänta ett tag. Men häftigt är det och det ger ju en inblick i vad som komma skall.

Läs mer om den här: http://www.sony.net/Products/4k-ultra-short-throw/

Läs mer om

, ,

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>